skip to Main Content

Over ons

'Symbiose: met wederzijds voordeel'

Al mijn hele werkende leven ben ik geboeid door het functioneren van mensen in organisaties, met name mensen die regelmatig klantcontact hebben. Omdat klanten ook onderdeel uitmaken van mijn interesse heeft mijn belangstelling zowel een antropologische/psychologisch als een bedrijfskundige kant. Dat vind je ook terug in mijn opleiding. Ik heb organisatieantropologie gestudeerd aan de VU en daarna nog een specifieke postdoctorale opleiding gericht op het vak van organisatieadviseur. Deze opleiding volgde ik ook aan de VU en had een sterk bedrijfskundige invalshoek. Daarnaast heb ik Nima A en B gedaan. Mijn expertise zit dan ook op zowel de ‘harde’ als de ‘zachte’ kant van organisaties. Ook mijn werkervaring getuigd van deze interesse: in verschillende rollen (manager, interim manager, coach en adviseur) ben ik werkzaam geweest in sectoren waarin het succes van de organisatie in hoge mate afhing van het functioneren van medewerkers en leidinggevenden in de interactie met klanten in combinatie met een ‘slim’ bedrijfsmodel.

Sedert een aantal jaren heeft die belangstelling zich toegespitst tot het begrip ‘bevlogenheid’. Met name de manier waarop je de bevlogenheid van individuen en teams positief kunt be√Įnvloeden. Ook hier geldt de combinatie van harde en zachte kanten in combinatie met het presteren van de organisatie.

Mijn stijl kenmerkt zich door pragmatisme met diepgang. Ik hou van stevige, bewezen, theoretische uitgangspunten en modellen maar vooral van de praktische toepassing daarvan. Ik ben analytisch sterk en zie snel ‘het grote plaatje’. Ik werk oplossingsgericht vanuit de overtuiging dat ieder individu met plezier wil werken en daarbij de eigen talenten en ambities zoveel mogelijk tot zijn recht wil laten komen. En daarbij het beste voor zijn/haar klanten wil realiseren

Een goede professioneel weet echter ook wanneer hij moet samenwerken met andere professionals en daarom ben ik trots op de samenwerking met:

Arjan ter Linden van KeyQuest omdat hij zeer deskundig is als het gaat om het coachen van teams vanuit zijn dienstverlening Team-Up!

Mijn dienstverlening samen met Arjan gaat onder het label Engage-Up!

Henk Schoep omdat hij erg veel kennis en ervaring heeft in de Zorg, een sector waar specifiek andere facetten een rol spelen dan in andere bedrijfstakken. Daarnaast is Henk een zeer ervaren en deskundige adviseur. Mijn dienstverlening samen met Henk gaat onder het label Bevlogenleiderschap.

Naast deze relaties werk ik samen met:

  • Angelique de Rijk, Universiteit van Maastricht
  • De Veghte, Advies en Interim bureau in de Zorg
  • Bernadette Willemse, Trimbos Instituut
  • Desiree Plaisier, Werkplaisier
  • Roy Roelvink, De Dageraad

Contact

Wilt u meer informatie of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan hier uw gegevens in voor een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Wij helpen u graag.

Contactgegevens

Paul Uittenbogaard
paul.uittenbogaard(@)symbiosismc.nl

Back To Top